Kispályás foci

2024.06.30. 15:00

Fantasztikus eredményt értek el a teveli általános iskola focistái

Több mint kétszázötven intézmény között végzett a negyedik helyen a teveli általános iskola csapata. Simon József tanítványai nagy menetelést mutattak be az idei sorozatban..

Rónai Gábor

A teveli fiúk nagyszerű menetelés végén a negyedik helyet szerezték meg

Fotó: Beküldött kép

Fantasztikus menetelés végén lett negyedik a kis iskolák diákolimpiai döntőjében a teveli általános iskola csapata. A Pécsett rendezett eseményen a teveliek a csólyospálosiak ellen 4–1-re, a bükzsérciek ellen szintén 4–1-re, az öcsödiek ellen 3–1-re győztek, és csupán a villányiaktól kaptak ki (2–6). A 10 ponttal záró villányiak mögött a teveliek 9 ponttal lettek másodikak, és jutottak be a keresztjátékba. 

Itt előbb a vásárosdombóiakkal végeztek 2–2-re, majd büntetőpárbajban 3–2-re nyertek. Aztán a döntőbe kerülésért a hegykőiekkel játszottak egy 3–3-as döntetlent, de a büntetőket ezúttal az ellenfél rúgta jobban (1–2). A harmadik helyért megint döntetlent értek el a teveli fiúk, ezúttal a villányiakkal végeztek 2–2-re, a baranyaiak 3–2-re nyerték a büntetőpárbajt, így az övék lett a bronzérem. 

„Vegyes érzések kavarognak bennem, mert az egyenes kieséses szakaszban, az első mérkőzésén Vásárosdombó csapatát kicsit jobbnak éreztem, de a büntetőbárbaj nekünk kedvezett. A döntőbe jutásért, viszont mi tettünk többet, 2–1-re vezettünk, majd emberhátrányba kerültünk, és így tudott egyenlíteni az ellenfelünk. A szerencse ezúttal nem állt mellénk a büntetőpárbajban, így a harmadik helyért folytathattuk. A bronzéremért egy ki-ki meccset játszottunk, az utolsó percben ziccert hibáztunk és sajnos hét méteresekkel kikaptunk. Nagyon büszke vagyok a srácokra, sok munkát tettek bele az edzések és a mérkőzések során, ami most egy előkelő országos negyedik helyezést ért! Le a kalappal előttük!” – összegzett Simon József testnevelő, a csapat edzője. 

A teveli csapat névsora
Jankovics-Vásári Levente (kapus), Lakatos Rudolf Krisztofer, Szabó Sándor, Nagy Lajos Márk, Váncsa Balázs, Dani Kristóf Emil, Radványi József, Torma Tamás Lajos, Velikán István. Felkészítő:Simon József

 

 

 

 

Megadás

József

József Simon

Névsor: Jankovics-Vásári Levente (kapus) Lakatos Rudolf Krisztofer Szabó Sándor Nagy Lajos Márk Váncsa Balázs Dani Kristóf Emil Radványi József Torma Tamás Lajos Velikán István Felkészítő:Simon József

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!