Felkészülési mérkőzés

2024.06.27. 19:53

Döntetlennel hangolt az edzőtáborra a Paksi FC

Nem született gól a Paksi FC és a montenegrói FK Jedinstvo telki összecsapásán.

Teol.hu

Második előkészületi mérkőzését játszotta az élvonalbeli bajnokságra készülő Paks, amely szerdán az MLSZ telki edzőközpontjában csapott össze a montenegrói első osztályban szereplő Jedinstvo gárdájával. Az atomvárosiaknál a kölcsönből visszatérő játékosok közül – a Budaörs elleni első edzőmeccsel ellentétben – ezúttal csak Debreceni Ákos kapott lehetőséget. A gól nélküli döntetlennel végződő találkozón az egyetlen új szerzemény, Ötvös Bence pályára lépett, de nem volt ott a távozó Könyves Norbert, valamint a betegséggel küzdő Hahn János sem.

Vécsei Bálint az első félidőben volt pályán a Paksban
Vécsei Bálint az első félidőben volt pályán a Paksban
Fotó: Molnár Gyula

Felkészülési mérkőzés
Paksi FC–FK Jedinstvo 0–0
Telki, v.: Csonka B.
Paks, 1. félidő: Simon B. – Kinyik, Szabó J., Ötvös – Osváth, Papp K., Vécsei, Silye – Kocsis B., Skribek – Tóth B.
Paks, 2. félidő: Borsos – Vas, Debreceni Á., Lenzsér – Kovács K., Windecker, Mezei, Balogh B. – Haraszti, Szabó B. – Böde

Bognár György csapata szombaton a szlovéniai Catezbe utazik edzőtáborozni, ahol az egy hét alatt három felkészülési mérkőzést játszik sorrendben a bolgár Hebarral (június 30.), a cseh Bohemians Prahával (július 4.) és az osztrák Austria Wiennel (július 6.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!