Kosárlabda

2024.06.27. 08:26

Már meg is van a Tarr KSC Szekszárd új másodedzője

Az elmúlt két szezonban az Atomerőmű SE-nél dolgozó, női és férfi szakágban is ismert Szentendrei Áron lett a Tarr KSC Szekszárd másodedzője.

Teol.hu

„Djokics Zseljko távozásával egy igen eredményes, jelentős korszak zárult le a szekszárdi kosárlabda életében. Komoly kihívás innentől kezdve megfelelni az elvárásoknak, de az élet megy tovább. A szekszárdi szurkolókat ismerve bizakodva várom a szezonkezdést, ahol kiszolgálhatjuk a közönséget. Ellenfélként mindig nagyon nehéz meccseket játszottunk Szekszárdon, úgymond a hatodik játékos szerepe itt felértékelődik, aminek nagyon örülök. Szoros mérkőzéseket várok, ahol a pillanatnyi forma dönti el, hogy ki hagyja el győztesen a pályát” – fogalmaz a klub honlapján Szentendrei Áron, aki Magyar Bianka segítője lesz a szekszárdiak kispadján.

Szentendrei Áron lett a Tarr KSC Szekszárd új másodedzője
Szentendrei Áron lett a Tarr KSC Szekszárd új másodedzője
Forrás: kscszekszard.hu

A tapasztalt szakember 2010 és 2014 januárja között Győrben dolgozott, ahol részese volt a klub 2012-ben szerzett bajnoki címének, a PINKK csapatánál eltöltött másfél szezonja alatt pedig szintén bajnoki aranyérmet akasztottak a nyakába 2014 tavaszán. Az NKA Universitas PEAC együttesének kispadján több emlékezetes csatát is vívott a Szekszárd ellen, míg férfi vonalon a PVSK-nál öt, az Atomerőmű SE-nél pedig az elmúlt két szezonban volt másodedző.

Szentendrei Áron elődje, Horváth Zsófia négy sikeres szezon után távozott pozíciójából, a klubtól azonban nem köszön el, a jövőben az utánpótlásban dolgozik tovább.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!