Gyász

2024.07.10. 16:35

Elhunyt Almási Gyöngyvér

Gyászol a Tolna vármegyei sport. Életének 64. évében elhunyt Almási Gyöngyvér.

Teol.hu

Almási Gyöngyvér életének 64. évében hunyt el

Fotó: Beküldött kép

Nagy veszteség érte a Tolna vármegyei sportéletet. Szabó Balázs, a vármegyei kézilabda-szövetség elnöke tette közzé Facebook-oldalán, hogy elhunyt Almási Gyöngyvér. Mint írta, munkatársa hosszú betegség után, 64 éves korában távozott közülünk.

„Gyöngyvér halála nagy veszteség a sport társadalomnak hiszen nem csak a kézilabdásoknak, de több sportszervezetnek is hosszú évtizeden keresztül segítette támogatta munkáját! Emlékét kegyelettel megőrizzük! Gyöngyvér Nyugodj Békében! Isten Veled!” – írta Szabó Balázs. 

Almási Gyöngyvér 1960-ban született a Szabolcs Szatmár Bereg vármegyei Csengeren. Általános iskolai tanulmányait Jánkmajtison végezte, ezt követően a fehérgyarmati közgazdasági szakközépiskolában érettségizett. Mérlegképes könyvelői és felsőfokú társadalombiztosítási ügyintézői képesítése volt. 

Hosszú évtizedeken keresztül volt a Tolna Megyei Sportszövetségek Szövetsége munkatársa, aztán a szervezet megszűnése után a KSC Szekszárd kosárklubnál végzett adminisztrációs feladatokat. Dolgozott a Tolna Vármegyei Fogyatékosok Sportszövetségének, a Tolna Vármegyei Diáksport Tanácsnak, és a Tolna Vármegyei Kézilabda Szövetségnek is.  

Utóbbi elnöksége tavaly novemberben, a korosztályos magyar kéziválogatott szekszárdi fellépésekor kitüntetéssel ismerte el a munkáját. Mint akkor írták vele kapcsolatban: „Gyöngyvér amellett, hogy megbízható és munkájára precíz, nagyszerű ember és remek csapatjátékos.” 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában