Teol.hu podcast

2024.07.19. 19:00

Ismét Zsigmond Előd nyerte a „királyszámot”

Trónfosztás történt a 13. Borvidék Félmaraton leghosszabb távján, 2019 és 2022 után harmadszor nyerte meg a „királyszámot” Zsigmond Előd.

Wehovszkyné Tóth Tímea

Zsigmond Előd harmadszor nyerte meg a Borvidék Félmaraton „királyszámát”

A szekszárdi futó portálunknak úgy fogalmazott, a 26 kilométeres táv megtételében az időjárás jelentette a legnagyobb kihívást. Mint mondta, az utolsó öt kilométeren jött a holtpont.

– Az elejét elég erősen megfutottuk, kemény volt a pálya, de a legnehezebb körülmény a 27 fok volt. Nehéz volt hozzászokni a meleghez. Tavaly nem indultam, előtte viszont nyerni tudtam, de helyi lévén ismertem az emelkedőket, lejtőket, úgyhogy megvolt a rutinom, hogyan osszam be az erőmet, hogy végig tudjam csinálni – mondta a díjátadó után a Borvidék Félmaraton immár háromszoros győztese. 

– Az utolsó öt kilométer volt a legkeményebb, addig élveztem a futást. Igaz, az utolsó kétezer méteren, a lejtőn már el tudtam lazítani magam. – jegyezte meg Zsigmond Előd, aki a HírFm Magazin vendégeként e verseny után mesélt a megpróbáltatásokról. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!