Kosárlabda

2024.07.30. 11:00

Pokoli nehéz év vége vár a Tarr KSC Szekszárdra

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) a Tippmix Női NB I A csoport 2024/2025-ös alapszakaszának sorsolását. A Tarr KSC Szekszárd szeptember végén Szigetszentmiklóson kezdi a szezont.

Teol.hu

A pohár félig üres vagy félig tele? Ez a gondolat foglalkoztathatja a Tarr KSC Szekszárd vezetését, ugyanis az NB I első öt fordulójában sorrendben a Szigetszentmiklóssal, az újonc soproni Darazsak Sportakadémiával, a Cegléddel, a szintén feljutó Dávid Kornél Kosárlabda Akadémiával és a Vasassal találkozik Magyar Bianka együttese, utána viszont pokolian nehéz mérkőzések következnek.

December 4-én utazik  bajnok DVTK-hoz a Tarr KSC Szekszárd
December 4-én utazik  bajnok DVTK-hoz a Tarr KSC Szekszárd
Fotó: Makovics Kornél

Nem lebecsülve az ellenfeleket, hiszen az elmúlt két szezonban éppen a Szigetszentmiklóssal szoros nyitómeccset (79–77) játszottak, előtte a BEAC-tól ki is kaptak a szekszárdiak (66–71), de a neheze csak ez után jön nekik. Az első rangadót – sorsolás tervezete szerint – október 26-án hazai pályán játsszák Theodoreán Alexandráék a Pécs ellen, november 30. és december 7. között, vagyis egy hét leforgása alatt megmérkőznek az ezüstérmes Győrrel, a bajnok DVTK-val és a Sopronnal.

A 2024/2025-ös szezonban ismét lesz bajnoki forduló az ünnepekkor, december 21-én a Darazsakhoz látogat a KSC, 28-án pedig a Ceglédet fogadja. A bajnokság január 11-én folytatódik, az alapszakasz március 16-án zárul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!