Labdarúgás

2024.07.09. 08:28

Pécsi MFC: kozármislenyi kitérő után visszatért a szekszárdi támadó

Kozármislenyi kitérő után visszatért korábbi klubjához a szekszárdi támadó. Hegedüs Márk az új idényben újra a Pécsi MFC-ben focizik.

Teol.hu

Hegedüs Márk jól érezte magát korábban a Pécsi MFC-ben, így örömmel tért vissza

Fotó: Kurdi József/PMFC

A 26 éves futballista az előző idényben az NB II-es HR-Rent Kozármisleny­ben futballozott. A sokáig éremért harcoló, végül ötödik helyen végzett gárdában 21 találkozón kapott lehetőséget Aczél Zoltántól, gólt nem szerzett. Hegedüs 2019 júliusa és 2023 februárja között kilencvennégy tétmérkőzésen erősítette már a Pécsi MFC-t, ezalatt pedig tizennyolc találatot szerzett piros-fekete színekben. 

Hegedüs Márk az új idényben a Pécsi MFC sikereiért küzd majd a pályán
Hegedüs Márk az új idényben a Pécsi MFC sikereiért küzd majd a pályán
Fotó: Kurdi József/PMFC

Hegedüs Márk lelkes játékával hamar belopta magát a drukkerek szívébe, az egykori közönségkedvenc saját bevallása szerint visszatérésében fontos szerepet töltött be a klubhoz és a szurkolókhoz való kötődése. Érdekesség, hogy most újra együtt dolgozhat korábbi edzőjével, hiszen Aczél lett az NB III-ba kieső, így a Szekszárddal, a Majossal, a Bonyháddal, a Dunaföldvárral és a Pakssal is játszó pécsi gárda vezetőedzője. 

A Pécsi MFC különleges helyet tölt be a szívében

„Nem titok, hogy különleges helyet tölt be a szívemben a Pécsi MFC, melynek szereplését az elmúlt másfél évben is folyamatosan nyomon követtem. Töretlen maradt a kapcsolatom a klubbal és a szurkolókkal, emiatt is végtelenül boldog vagyok, hogy újra itt játszhatok. Minden túlzás nélkül mondhatom, szinte hazatértem. Rengeteg szeretetben volt részem a PMFC-nél, ezért is döntöttem úgy, hogy ezt a pályán nyújtott lehető legjobb teljesítményemmel szeretném ezúttal is viszonozni. A csapattal együtt azért dolgozunk, hogy újra örömöt okozzunk elkötelezett drukkereinknek” – nyilatkozta Hegedüs Márk a piros-fekete klub hivatalos internetes oldalának. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában