NB III-as foci

2024.08.28. 21:28

Villanyfényes mérkőzésen kapott ki Siófokon a Bonyhád

Nagyot küzdött, de egy pár perces rövidzárlat elég volt ahhoz, hogy az NB III. Dél-Nyugati csoport hétközi fordulójának zárómérkőzésén pont nélkül távozzon Siófokról a Bonyhád VLC.

Berg Sándor

Bátor játékossal kezdtek a völgységiek az NB II-ből kiesett és újjáformálódott Balaton-partiak otthonában, a második percben Ladányi Patrik távoli bombája az oldalsó kapufán csattant. Az első fél órában egyenrangú ellenfele volt vendégeinek a Bonyhád, ekkor viszont Major Szabolcs ugrott ki a védők mögül és jobbal, az ötös jobb csücskéből kilőtte a rövid felsőt. Nem sokkal később Bodor Zoltán villant, egy csel után a tizenegyes vonalában, jobbról bombázta ki a hosszú alsó sarkot.

A Bonyhád nagy küzdése nem párosult ponttal Siófokon
A Bonyhád nagy küzdése nem párosult ponttal Siófokon
Fotó: Máté Réka

A két gyorsan kapott gól megfogta Sárai György együttesét, nagyobb mezőnyfölényben játszott a Siófok, úgyhogy jókor jött a vendégeknek szünet. A második félidő elején próbáltak gyorsan szépíteni a bonyhádiak, de idővel elfogyott a lendületük és a hazaiak kerültek ismét fölénybe. A végét meghúzta a BVLC, nagyobb szerencsével szépíthettek volna, igaz a most debütáló Ipacs Péternek is bravúrokat kellett bemutatnia.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 5. forduló
BFC Siófok–Bonyhád VLC 2–0 (2–0)
Siófok, v.: Horváth P. (Burján, Jakab B.)
Siófok: Hutvágner – Horváth A., Maka (Saja, a szünetben), Major Sz., Bodor (Mácsik D., 73.), Polényi, Pécseli (Szaka, 83.), Papp M., Králik, Nimsz (Németh B., 81.), Balogh B. (Mayer M., 83.). Edző: Mészáros József
Bonyhád: Ipacs – Kugler, Ladányi V., Bozóki, Hompót (Grósz, 69.) – Ladányi P. (Gulyás M., 61.), Sásdi A. (Sajnovics, 78.), Pintér M. (Lerch M., a szünetben), Babulják (Fiedszám, 61.) – Márkvárk P. – Pál A. Edző: Sárai György
Gólszerző: Majos Sz. (30.), Bodor (34.)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!