Utánpótlástorna

2024.08.20. 16:55

Ismét Tádé emlékéért fociznak a kicsik Szekszárdon

A Szekszárdi UFC harmadik alkalommal hozza tető alá a Horváth Péter „Tádé” Emléktornát, ezzel emlékezve a legendás szekszárdi edzőre és játékosra.

Teol.hu

A városi sportpályán szombaton 9 órakor kezdődő tornán az UFC mellett a Paksi ASE, a Baja, a Kozármisleny, a Mohács, a Bonyhád VLC, a Pécsi VSK és a Szentlőrinc U11-es csapata mérik össze erejét egyszer húszperces mérkőzéseken, olvasható a Szekszárdi UFC honlapján. A csoportkört követő helyosztókat 12.25 órától rendezik, a döntőre 13.15 óra magasságában kerül sor.

A tornán részt vett csapatok oklevélben részesülnek, mellett a dobogósok pedig kupát, a játékosaik pedig érmet vehetnek át. A szervezők tovább díjazzák a torna legjobb játékosát, kapusát és a gólkirályt. A torna „TÁDÉ” díját a Szekszárdi UFC legjobb játékosa kapja meg.

Horváth Péter, az egykori kiváló futballista, testnevelő 2021-ben hunyt el, azóta minden év augusztusában az ő tiszteletére rendezik meg  „Tádé” Emléktornát. A 2022-es és 2023-as kiírásban is a paksi fiatalok diadalmaskodtak, a szenioroknál tavaly áprilisban az Őcsény, idén júniusban pedig a Kajdacs ért fel a csúcsra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!