Kosárlabda

2024.08.09. 09:16

Kathryn Westbeld hosszabbított a Tarr KSC Szekszárddal

Fontos játékos maradását jelentette be a Tarr KSC. Kathryn Westlebd az új idényben is szekszárdi színekben kosarazik.

Teol.hu

Kathryn Westbeld (kékben) az új szezonban is a KSC csapatát erősíti

Fotó: Mediaworks

Csupaszív játékával és küzdeni akarásával gyorsan belopta magát a KSC-drukkerek szívébe az amerikai Kathryn Westbeld. Pénteken a hivatalos honlapján jelentette be a szekszárdi klub, hogy a magasember az új szezonban is kék-fehér színekben fut majd ki a pályára. 

Kathryn Westbeld (kékben) nagyon várja már, hogy megkezdhesse első teljes szezonját a KSC-nél
Kathryn Westbeld (kékben) nagyon várja már, hogy megkezdhesse első teljes szezonját a KSC-nél
Fotó: Mediaworks

Westbeld nemcsak a KSC, hanem az egész magyar bajnokság egyik legjobbja volt az elmúlt szezonban. Az alapszakaszban 16.92 pontot, 7.42 lepattanót, 22.25-ös VAL átlagot, a rájátszásban pedig 16.88 pontot, 5.25 lepattanót és 20.13-as VAL átlagot produkált. 

„Nagyon várom már, hogy visszatérjek Szekszárdra, ezúttal egy teljes szezonra. A szurkolók, a stáb és a csapat is tárt karokkal fogadott, mikor tavaly megérkeztem és alig várom, hogy újra találkozzam velük és elkezdjük a felkészülést. Nagy céljaink vannak erre a szezonra, immár egy új vezetőedzővel, akivel nagyon várom a közös munkát. Hamarosan találkozunk, Szekszárd!” – idézte a légiós szavait a KSC honlapja. 

Mint az Magyar Bianka vezetőedző elmondta, a légiósok – köztük Westbeld – augusztus 25-én csatlakoznak a KSC keretéhez. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!