Labdarúgás

2024.08.28. 14:58

Máté Csaba egyre közelebb a Lokihoz – bármelyik pillanatban jöhet a bejelentés

Több internetes oldal is arról ír, hogy a szekszárdi illetőségű edző ülhet le a Loki kispadjára. Máté Csaba már tárgyal a debreceniekkel.

Teol.hu

Máté Csaba a hírek szerint egyre közelebb a Lokihoz

Fotó: Dömötör Csaba

Máté Csaba lehet a befutó Debrecenben – erről ír több internetes oldal azután, hogy a Loki szerződést bontott a szerb Szrdjan Blagojeviccsel.  A szekszárdi illetőségű szakember a Nemzeti Sportnak meg is erősítette, hogy tárgyal a DVSC-vel, de egyelőre még nincs szó megállapodásról. A lap úgy tudja, hogy közel az egyezség az 55 éves Máté Csabával, aki akár jövő héten meg is kezdheti a munkát Debrecenben – amennyiben a héten megegyeznek a felek.

Máté Csaba legutóbb a Ferencvárosnál dolgozott – tíz meccsen vezetőedzőként is ült a zöld-fehérek kispadján
Máté Csaba legutóbb a Ferencvárosnál dolgozott – tíz meccsen vezetőedzőként is ült a zöld-fehérek kispadján (Fotó: Szabó Miklós)

Máté Csaba – aki a magyar válogatottnál Erwin Koeman segítőjeként vált ismertté a magyar futballban – az NB I-ben a Paksi FC-nél és a Ferencvárosnál dolgozott. Az atomvárosiaknál Kis Károly stábjának volt tagja, majd néhány találkozó erejéig vezetőedzőként dirigált. A Fradinál a holland Ricardo Monizzal kezdett dolgozni, aztán Thomas Doll, Szerhij Rebrov, Peter Stöger és Sztanyiszlav Csercseszov mellett is maradt – utóbbi menesztését követően tíz meccsen vezetőedzőként irányította a zöld-fehéreket. 

Blagojevics 2022 őszén érkezett Debrecenbe, az NB I-ben 29 győzelem, 12 döntetlen és 21 vereség volt a mérlege a piros-fehérekkel. A DVSC szombaton a Zalaegerszeget fogadja, ezen a találkozón Dombi Tibor lesz a megbízott edző. 

Máté Csaba pedig vélhetően ott ül majd a Nagyerdei Stadion lelátóján...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!