Sorsolás

2024.08.05. 09:30

A Chelsea-t is kaphatja a Paks a Konferencialiga rájátszásában!

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette a Konferencialiga utolsó selejtezőkörének csoportosítását. A Paksi FC az utolsó fordulóba az angol sztárcsapattal, a Chelsea-vel is összekerülhet.

Berg Sándor

A nem bajnokok ágát négy csoportba sorolta az UEFA, a magyar bajnoki ezüstérmes, Magyar Kupa-győztes Paks és a montenegrói Mormar párharc győztese a harmadikba került. Ha az atomvárosiak sikeresen veszik az akadályt, biztosan nem találkozhatnak a Maribor–Vojvodina, a Braga–Servette, a Szpartak Trnava–Wisla Kraków és a St. Patrick–Sabah továbbjutójával.

A Chelsea-t (labdával Enzo Fernandez) is kaphatja a Paks
A Chelsea-t (labdával Enzo Fernandez) is kaphatja a Paks
Fotó: AFP

A kiemeltek közül azonban a norvég Molde, a belga Cercle Brugge, a török Basaksehir vagy a hatszoros angol bajnok, Bajnokok Ligáját és Európa-ligát nyert Chelsea is szembe jöhet Bognár György együttesével. A sorsolást ma (hétfő) 14 órakor tartják az UEFA nyoni székházában.

A Mornar elleni párharc első felvonását szerdán 19 órakor rendezik a Fehérvári úton, a visszavágóra augusztus 12-én, kedden kerül sor Podgoricában. A paksi mérkőzésre az interneten ma (hétfő) 10 órától, személyesen pedig hétfőn és kedden 13-17 óra között, meccsnapon 8 órától lehet megvásárolni a belépőket. A jegyvásárláshoz kötelező a személyes adatok (név, születési hely, születési idő) megadása. A klub kéri a szurkolókat, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel a jegyeiket lehetőség szerint elővételben váltsák meg. A kapuk szerdán 17 órakor nyitnak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!