Labdarúgás

2024.08.28. 20:02

Tovább várat magára a Dunaföldvár első győzelme

Hiába vezetett, végül 2–1-es vereséget szenvedett a Dunaharaszti MTK otthonában az FC Dunaföldvár az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjának hétközi fordulójában.

Teol.hu

A 19 esztendős Kilin András találatával gyorsan megszerezte a vezetést a dunaföldvári alakulat, de a bajnokságba az elmúlt két fordulóban „megérkező” vendéglátó még a szünet előtt egyenlített, majd a második félidő elején megfordította a találkozó állását. A hátralévő bő negyven percben hiába ment az egyenlítésért Nyilasi Bence együttese, nem jött neki össze.

A Dunaharaszti a legutóbbi három bajnokiján hét pontot szerzett, a Dunaföldvár pedig egy döntetlen mellett negyedik vereségét szenvedte el a harmadik vonalban.

NB III, Dél-Nyugat, 5. forduló
Dunaharaszti MTK–FC Dunaföldvár 2–1 (1–1)
Dunaharaszti, v.: Sveda (Végh M., Balogh B.)
Dunaharaszti: Sinkó – Csizmadia T., Ferkel, Kiss D. (Óbert, 61.), Balogh D. (Szmola, 61.), Vitányi (Varga D., 77.), Bata, Kanizsai, Tóth F., Kócsa, Szalai A. Edző: Ughy Márk
Dunaföldvár: Nideczki – Szita, Vasiljevic, Balogh Á., Zoboki L. (Horváth B., 80.), Csoma-László, Rónaszéki, Zoboki Á. (Borbás M., 80.), Balázs N. (Balog B., a szünetben), Polgár F. (Horváth B., 68.), Kilin (Büki, a szünetben). Edző: Nyilasi Bence
Gólszerző: Kócsa (43.), Vitányi (51.), illetve Kilin (19.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!