Női foci

2 órája

Kiállítások és vereség a hajrában a Szekszárd szegedi bajnokiján

Tovább kell várni a Szekszárdi WFC első bajnoki győzelmére, miután 2–1-re vereséget szenvedett a KÉSZ-St. Mihály Szeged vendégeként a Simple Női Liga hétvégi bajnokiján.

Teol.hu

Kiegyenlített játékot hozott az első félidő, Micskó Márk együttese a játékrész közepén büntetőhöz jutott, de Vári Viktória lövését a szegediek kapusa védte, majd nem sokkal később a hazaiak akcióból megszerezték a vezetést. Fordulás után hajtott az egyenlítésért a Szekszárdi WFC, ami egy kapu előtt kavarodásból Brianna Taylor találatával össze is jött. A sárga-feketék nem akartak megelégedni az egy ponttal, a több kicsi mellett a ráadásban két óriási lehetőséget puskáztak el, amit a Szeged megbüntetett.

Az utolsó pillanatban maradt pont nélkül Szegeden a Szekszárd
Az utolsó pillanatban maradt pont nélkül Szegeden a Szekszárd
Fotó: Szekszárdi UFC Facebook

A Szekszárdnak három döntetlen mellett ez volt a harmadik veresége a bajnokságban, legközelebb október 12-én az MTK Budapest együttesét fogadja. A két csapat előtte, október 5-én a Simple Női Kupában csapnak össze a fővárosban.

Simple Női Liga NB I, 6. forduló
KÉSZ-St. Mihály-Szeged–Szekszárdi WFC 2–1 (1–0)
Szeged, Szent Gellért Fórum. V.: Molnár-Sáska (Jávorka, Kondákor)
Szeged: Krsztovics – Ónodi, Sajti (Bozóki Cs., a szünetben), Németh Zs., Szabó D. (Horváth L., 75.), Szimonovics (Farkas N., 75.), Koszo, Maleszevics, Nagy L., Petrovics, Sovány (Micsics, 87.). Vezetőedző: Hadár Attila
Szekszárd: Török – Jáhn, Bartalis, Zahár (Garabecz, 66.), Acsádi P., Schell, Kovács Zs., Vári, Stevanovics, Nagy-Cseke, Taylor. Vezetőedző: Micskó Márk
Gólszerző: Maleszvics (29., 93.), illetve Taylor (65.)
Kiállítva: Micskó Márk (93., pályán kívül), Tóth Dorottya (93., pályán kívül)

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában