Női foci

2024.09.14. 17:21

Négygólos döntetlen a Szekszárd és a Diósgyőr rangadóján

Ahogy a tavalyi szekszárdi bajnokin, ezúttal is 2–2-es döntetlenre végzett egymással a házigazda WFC és a DVTK.

Teol.hu

Kágyi Kíra harcol a diósgyőriekkel a szombat délutáni bajnoki találkozón

Fotó: Szekszárdi UFC/Facebook

Hatalmas meccset játszott a borongós, hideg időben a Szekszárd és a DVTK. Az első félidő hajrájában a vendégek kerültek előnybe, de a fordulás után a nagy elánnal támadó sárga-feketék előbb emberelőnybe kerültek, aztán fordítottak, s úgy tűnt, hogy nyernek is, de három perccel a vége előtt kicsúszott a kezükből a három pont. Így is le a kalappal a szekszárdi lányok előtt, akik az idei szezonban eddig kifejezetten jól teljesítenek, Pécsről elhoztak egy pontot (0–0), a két élcsapattal, a Puskás Akadémiával (0–1), majd egy hete az ETO FC Győrrel (1–2) szoros meccseket vívtak. 

Simple Női Liga, a 4. fordulóban
Szekszárdi WFC–DVTK 2–2 (0–1)
Szekszárd, v.: dr. Hegyi E. (Szabó L., Bán K.). Szekszárd: Török N. – Jáhn K., Acsádi P., Bartalis, Schell – Kovács Zs. (Kuntzl, 90.), Vári, Kágyi K. (Nagy-Cseke V., 58.), Taylor – Garabecz (Prigli, 58.), Sztevanovics. Vezetőedző: Micskó Márk. DVTK: Galambvári – Avery (Sain, 58.), Kazanowszka, Nagy P. (Havasi, 90.), Boros K., Mikó (Krisztin, a szünetben), Ezer A. (Katona F., 69.), Komlós, Myhal, Szolomájer, Madarász. Vezetőedző: Bém Gábor. Gólszerzők: Vári (58., 11-esből), Nagy-Cseke V. (65.), illetve Myhal (40.), Bartalis (87., öngól). Kiállítva: Madarász (57.). 

A szekszárdiak az 5. fordulóban, szeptember 21-én a Soroksár SC vendégei lesznek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!