Női foci

2024.09.03. 10:43

Paksi SE: tatabányai győzelemmel vettek lendületet az atomvárosi lányok

Győzelemmel indította a 2024/2025-ös NB II-es női bajnokságot Horváth György gárdája. A Paksi SE Tatabányáról hozta el a három pontot.

Felzárkózni az élcsapatokhoz. Ezt jelölte meg célként Horváth György, a Paksi SE női csapatának vezetőedzője, amikor a szezon előtt a várakozásairól kérdeztük. A szakember azt mondta, a nyáron sikerült erősíteniük, ezáltal többen járnak edzésre, ami előrelépés az eddigiekhez képest. Horváth kiemelte, hogy az elvégzett munkának a bajnokságban pontokban is meg kell mutatkoznia.

A rajt mindenesetre jól sikerült a paksiak számára, akik 2–1-re győzni tudtak Tatabányán. Az atomvárosi együttes erejét mutatja, hogy hátrányból is fel tudtak állni és a maguk javára tudták fordítani a találkozót. Mindkét góljukat Kiss Laura Melinda szerezte. 

Női NB II, Nyugati csoport, 1. forduló
Tatabányai SC–Paksi SE 1–2 (0–0)
Tatabánya, v.: Molnár-Sáska (Piri K., Gábri B.). Tatabánya: Ökrös – Berkovics, Polyák (Burai, a szünetben), Kovács F., Jónás, Horváth Zs. (Szíjj, 88.), Kaluz (Tóth B., 63.), Lehrreichné (Sárdi, 88.), Licul-Kucera, Mészáros I., Eck (Plesa, 63.). Paks: Kerekes – Ptai (Vadász, 89.), Marosi I. (Lengyel D., a szünetben), Szűcs L. (Kőmíves, 64.), Tancsa, Boda (Soós, a szünetben), Kiss L. M., Horváth M., Kiss L. B., Fritz, Csere (Mlinkó, 64.). Gólszerzők: Lehreichnné (53.), illetve Kiss L. M. (60., 88., az elsőt 11-esből). 

A paksiak a második fordulóban, szeptember 7-én, szombaton 14 órától a Soproni Egyetem csapatát fogadják. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!