Női foci

19 órája

Kiállítás az elején, öngól a végén: megvan a Szekszárdi WFC idei első győzelme!

Hét nyeretlen bajnoki után megszerezte szezonbeli első sikerét a Szekszárdi WFC, amely az Astra HFC otthonában győzött 1–0-ra a női élvonalbeli focibajnokság 8. fordulójában.

Teol.hu

Nem a legjobb előjelekkel utaztak Üllőre a szekszárdiak, hiszen Micskó Márk vezetőedző és Tóth Dorottya másodedző még hárommeccses eltiltását tölti, így ismét Mecseki Ágnes dirigálta a sárga-feketéket. A gondokat tetézte, hogy Schell Dorina kiállításával már a harmadik percben emberhátrányba kerültek a látogatók, de a játék képén nem látszott meg, hogy kevesebben lennének a pályán. A sereghajtót végül egy öngóllal a hajrában darálta be a Szekszárd, amivel meglett a hőn áhított első győzelem a bajnokságban.

Mecseki Ágnes győzelemre vezette a Szekszárdot az Astra otthonában
Mecseki Ágnes győzelemre vezette a Szekszárdot az Astra otthonában
Fotó: Makovics Kornél

Simple Női Liga NB I, 8. forduló
Astra HFC–Szekszárdi WFC 0–1 (0–0)
Üllő, v.: Németh G. (Jávorka, Németh B.)
Astra: Halla – Csolti, Gelb, Kós, Pap N., Antalicz (Gabona, 63.), Vidács, Angyal D., Tatai, Szennai, Simon F. Edző: Király Bianka
Szekszárd: Török N. – Schell, Acsádi P., Jáhn, Vári – Bartalis, Kovács Zs., Sztevanovics, Kuntzl (Kágyi K., a szünetben) – Taylor, Nagy-Cseke V. (Prigli, 69.). Megbízott edző: Mecseki Ágnes
Gólszerző: Szennai (83., öngól)
Kiállítva: Schell (3.)

A jövő heti válogatott szünet után, november 2-án az újonc Viktoria FC-t fogadja a WFC, az újonc ellen léphet egyről kettőre a csapat és kezdheti meg a felzárkózást a középmezőnyre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában