Beteg-e az egészségügy?

Szepesi László

A héten Takács Péter, a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkára volt az MCC szekszárdi központjának vendége, résztvevője a nyilvánosság előtti kerekasztal beszélgetésnek, amelynek részvevője volt még a megye egészségügyének képviseletében Kis Zoltán, a Tolna Vármegyei Balassa János Kórház főigazgatója, dr. Pap Zoltán, szekszárdi háziorvos, a háziorvosok Tolna vármegyei kollegiális vezetője, s a kérdező, a kerekasztalbeszélgetés moderátora Pető Dorina szociálpszichológus, az MCC Egészségedre programjának vezetője, a mentális egészség jobbítását célzó Mélylevegő program társalapítója. 

Pető Dorina, Takács Péter, Kis Zoltán és dr. Pap Zoltán beszélgetett az egészségügy helyzetéről az MCC szekszárdi központjában
Fotó: Makovics Kornél

A nagy érdeklődésre – mint később kiderült, nem alaptalanul – számító beszélgetés előtt kérte mikrofonjához a hazai egészségügy első emberét Szepesi László. A kérdés, amelyet ő is feltett, kemény volt. Igaz, hogy romokban áll a magyar egészségügy?

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában