Teol.hu podcast

11 órája

A tündérmesék valóra válhatnak

Az élet képes felülmúlni a legszínesebb hollywoodi tündérmesét is. Erről sokat mesélhetne Zsuzsi Ravichandran.

Szeri Árpád

A vezetéknév hamisítatlan indiai, ám a keresztnév magyar származást sejtet. Ez így is van, hiszen a teol.hu podcast vendége harminchét évvel ezelőtt Gyulai Zsuzsanna néven született, és Szekszárdon, a Tartsay lakótelep egyik garzonlakásában nőtt fel. Nem volt sem gyerekszobája, sem irigylésre méltó gyermekkora, de a kemény munka meghozta gyümölcsét.

Zsuzsi Ravichandran. Fotó: Mauthner Sára

A szekszárdi „Keri” után a fővárosi Zsigmond Király Főiskolára iratkozott be, itteni tanulmányai idején egy évig dolgozott az Egyesült Államokban. Később egyetemi szemesztert végzett Spanyolországban. A diploma megszerzését követően Lengyelországban kapott munkát, egy világmárka munkatársaként látta el a rá bízott feladatokat. Méghozzá igen jól, erről tanúskodik az a tény, hogy fizetéséből Krakkóban, ebben a történelmi levegőjű városban vehette meg élete első saját házát.

Mégis feladta ezt a karriert, mivel egy indiai fiatalember személyében megtalálta szerelmét is. Zsuzsi a tizenkétmilliós Bengaluru városában kelt egybe párjával, akivel immár Svédországban él. Ugyancsak saját házban, a hegyek lábánál, erdőszélen és nem utolsó sorban: két – magyar, angol, svéd és tamil nyelven egyaránt beszélő – gyermek boldog édesanyjaként.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában