Celebfigyelő

10 órája

Horváth Tamás az, akinek jobbulást kívánnak rajongói

Gyors felépülést, jobbulást kívánnak rajongói Horváth Tamás tamási származású énekesnek, aki a Sztárbox múlt vasárnapi adásában súlyosan megsérült. Horváth Tamás beszámolt arról, hogy elment a látása, agyrázkódást, koponyasérülést szenvedett.

Brunner Mónika

Horváth Tamás a közösségi médiában október tizennegyedikén hétfő hajnalban tájékoztatta rajongóit egészségügyi állapotáról. Nem sokkal előtte, múlt vasárnap lépett a kötelek közé újra Sárközi Ákos séffel férfi könnyűsúlyban. Az első bokszmeccsüket megnyerte, a mostani másodikat elveszítette. Horváth Tamás beszámolt arról, hogy a boksz ilyen, egyszer fent, egyszer lent. Hálás a gyors és pontos orvosi ellátásért. CT-vizsgálaton is túlesett, amely során megállapították az agyrázkódást és a koponyasérülést szenvedett, valamint a látása is elment a ringben. 

Horváth Tamás újra Sárközi Ákossal bokszolt, az első meccsüket megnyerte, a másodikon veszített
Horváth Tamás kétszer bokszolt Sárközi Ákos séffel, az első meccsüket megnyerte, a másodikon veszített az RTL Sztárbox című élőshows műsorában 
Fotó: RTL 

Horváth Tamás pihen 

Horváth Tamás többek közt így számolt be a történtekről: 

"A látásom elment a ringben. A jobb szemem hamar visszajött, de a bal csak a traumatológián tisztult ki. Sok folyadék és pihenés… A fejemnél sokkal jobban fáj a szívem… Annyira szerettem volna folytatni." – írta a Facebook oldalán, majd méltatta az Érdi Box Klubot és Dobrádi Zsoltot, az edzőjét. Úgy érzi, hogy bár az október tizenharmadikai mérkőzésen nem az ő kezét emelték a magasba, a mínusz huszonöt kilogramm, az egészséges életmód sokat jelent a számára, ahogy az is, hogy fantasztikus embereket ismerhetett meg, új barátságokat kötött, a bokszot pedig imádja. 

Rajongói a posztjához írt kommentekben azóta is biztatják az énekest, és remélik, hogy mihamarabb felépül. Egyik rajongója azt írta neki, hogy az egészség mindennél fontosabb. Egy másikuk pedig azt, hogy számára így is Horváth Tamás a győztes, hihetetlen eredményt ért el és büszkék rá. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!