Feeder világbajnokság

2 órája

Világbajnoki aranyat és bronzot szerzett Papp József a Feeder VB-n

A hétvégén rendezett szegedi Masters és U25-ös Feeder Világbajnokságon a dombóvári Papp József csapatban aranyérmet, egyéniben pedig bronzérmet szerzett. A magyar csapat tagjaként Ambrus Tiborral, Erdei Attilával, Csővári Tiborral és Horváth Gyula Gáborral közösen hozták el a csapat aranyat, míg egyéniben mindhárom dobogós helyet magyar horgász foglalta el.

Balogh Éva

Október elején Szegeden rendezték meg a III. Feeder Masters Világbajnokságot, ahol a magyar csapat kimagasló eredménye ért el. A dombóvári Papp József Ambrus Tibor, Erdei Attila, Csővári Tibor és Horváth Gyula Gábor társaságában szerzett aranyérmet. Egyéniben Ambrus Tibor világbajnoki címet nyert, Erdei Attila második lett, míg Papp József bronzéremmel zárta a versenyt.

forrás: facebook/Városunk Dombóvár

Papp beszámolójában elmondta, milyen taktikát alkalmaztak, és hogyan alakult a verseny menete: a verseny előtt részletesen megfigyeltük a többi csapat taktikáját, és napról napra finomítottuk a saját stratégiánkat. A dobogó második és harmadik fokát sikerült megszereznünk, ami hatalmas öröm és megtiszteltetés volt számomra. A teljes és részletes beszámoló a világbajnokságról Dombóvár honlapján olvasható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában