Ország-világ

2005.04.26. 09:19

Öt vereség, befektető még nincs

Vasárnap Sopronban ötödször kapott ki a tavaszi idényben a Ferencváros, sokak szerint a futballcsapat mélyrepülésének fő oka a pénzhiány.

Malonyai P.

A klub tartozik játékosainak, ráadásul egyelőre legfeljebb csak remény van arra, hogy komoly befektetőre talál az FTC. Furulyás János elnök a leginkább optimista. Miközben nem győzi hangsúlyozni, hogy „a Ferencvárosnak még mindig nagy a piaci értéke”, el-elárulja, hogy sok az érdeklődő. A nevük persze még titok. Az angol Porthmouth-nál is tulajdonos Milan Mandarics már a nyilvánosság elé lépett, bevallva, érdekli az üzlet – a tájékozódás szintjén.

A Fradi kapcsán megszólalt Peter Pellady, Lothar Matthäus szövetségi kapitány magyarországi menedzsere is. Szerinte több érdekcsoport hónapok óta dolgozik azon, hogy megoldódjon a Fradi baja. Ugyanakkor a dolgokat bonyolítja, hogy az Üllői úti létesítmény vagyonkezelői joga még mindig nem a klubé, márpedig alighanem a hasznosítható ingatlan a legfőbb vonzerő üzletileg. Mindenesetre vonzóbb, mint a csapat mostanság látott produkciója. A tavaszi mérleg ugyanis igencsak lehangoló: 8 mérkőzésből csupán 2 győzelem, valamint 1 döntetlen és 5 vereség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában