Celebfigyelő

2023.08.20. 13:49

Szerelmet vallott a férjének Köllő Babett

A bonyhádi származású Köllő Babett színésznő - televíziós személyiség a közösségi oldalán vallott szerelmet a férjének, Szabó Andrásnak, akivel tizennyolc éve vannak együtt. A házassági évfordulójuk alkalmából köszönetet mondott férjének az együtt töltött időszakért.

Brunner Mónika

Íme egy közös kép a házaspárról.

Forrás: Facebook / Borsonline

Ezt írta Köllő Babett színésznő, a TV2 Sztárban Sztár leszek zsűritagja a férjének: 

"18 év… Nagy idő. Rengeteg dolog történt velünk. Sok mindenen vagyunk túl, mint mindenki más egy-egy hosszabb kapcsolatban. Vannak könnyebb és nehezebb időszakok. Vannak hullámhegyek, hullámvölgyek és néha nagyon nyugodt és csendes az a tenger. Ez természetes. Az elején még nagyokat meccsel az ember, aztán lenyugszik. Pár héttel ezelőtt jöttem hazafelé a munkából, és közben beszéltünk telefonon. Szóba jött egy ismerős pár, akik most nehéz időszakon mennek keresztül. Hirtelen megkérdezted tőlem: ,,Téged mi idegesít bennem?” Hosszasan elgondolkodtam és hiába kutattam, nem találtam semmit. Minden úgy jó, ahogy van. Még a hibáink is. Boldog évfordulót Drága" 

Egymást szorító kezek: ezt a fotót posztolta közösségi oldalára. Forrás: Facebook / Borsonline 

Köllő Babett a férjéről még korábban elmesélte, hogy lóversenyzett, autóversenyző is volt, rallyzott, utángyártott alkatrészekkel foglalkozó céget alapított, majd áttért az ingatlanbefektetésekre. 

A Bors napilapnak múlt évben árulta el, többek között mi az, amitől igazán jó működik a házasságuk a férjével. 

– Kialakultak nálunk a dolgok. Mindenkinek megvan a maga területe a párkapcsolaton belül, van, amiben ő a jobb, míg van, amiben én. Közös területek is akadnak, amiket együtt oldunk meg. Jól le vannak osztva a lapok, mi már kinőttünk a csatározásból – mondta akkor Babett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!