Celebfigyelő

2024.06.30. 12:35

Költözik az Rtl-esekkel Barabás Évi

Barabás Évi bonyhádi származású tévés a közösségi médiában búcsúzik az Rtl tévécsatorna budapesti, Camponánál lévő székháztól, ugyanis új fővárosi székházba költöznek. Barabás Évi fotósorozatot tett közzé ezekről a nehéz napokról, arról, hogyan költözik a kollégáival.

Brunner Mónika

költözik rtl barabás éva

Fotó: Facebook

Barabás Évi így számolt be a költözésről a közösségi médiában: „Tegnap valami véget ért. Tizenkilenc év. Új helyre költözünk. Új helyen készítjük a műsort, új stúdiónk is lesz.” Költözik az Rtl tévéstáb. 

költözik rtl barabás éva
Barabás Évi fotókat készített a költözés napjairól, kollégáival költözik, elhagyják a budapesti Camponához közeli RTL-székházat 
Fotó: Facebook

Költözik szeretett kollégáival 

Barabás Évi évekkel ezelőtt az Rtl csatorna hivatalos oldalán mesélte el, hogy Bonyhádhoz köthető a legmeghatóbb kollégáival kapcsolatos története: 

„A lélegzetem is elakadt, amikor a tudtom nélkül Kokó és Novák Péter egy napon beállított a szüleimhez Bonyhádon. Valami raliverseny közben tettek egy kitérőt, hogy megnézzék, honnan is származom, hol van az én Bonyhádom, amit annyit emlegetek, hogy már viccet csinálnak belőle a kollégák. Szóval csináltak pár fotót a szomszédokkal, apu főzött nekik hagymás tojásrántottát, beszélgettek kicsit, és tovább álltak. Akkoriban, amikor mi együtt műsort vezettünk, Kokó tényleg az első számú sztár volt az országban. Hatalmas amerikai kosarasok kiabáltak át az utca másik oldaláról, Siófokon hogy „Hey, are you Kokó?” Ilyenfajta ismertséget, rajongást a sokat látott stábunk is először élt meg” – emlékezett akkor is Évi. 

A további fotók a költözésről itt tekinthetők meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!