Ismét beelőztek a bajnokságban

2024.07.02. 08:58

Csillogó kupákkal tért haza a Spurkerék (galéria)

Szeri Árpád

Az élre száguldott a Spurkerék Modellező Sportegyesület Szekszárd csapata a múlt hét végén az Rc Off-Road Magyar Bajnokság 3. fordulóján. A Pápa melletti Homokbödöge adott otthont a rendezvénynek, melyen  megjelent a hazai modellautózás krémje. Így tehát a vendéglátók mellett budapesti, győri, pécsi és szekszárdi versenyzők is rajthoz álltak. 

Spurkerék
A Spurkerék csapata a homokbödögei fordulón is kiváló eredményt ért el
Fotó: Mártonfai Dénes

– Büszke vagyok a csapatomra! – nyilatkozott lapunknak Bánki Ede, az SMSE  elnöke. – Junior kategóriában kiemelkedően helyt álltunk. Csötönyi Gábor Adrián és Csúzdi Szabolcs révén megszereztük az első és harmadik helyet, a negyedik helyezett ifj. Mártonfai Dénes pedig tényleg hajszál híján maradt le a dobogóról. Ugyancsak remekeltünk Nitro Buggy kategóriában, itt Csekő Gergely első, Bánki Dávid Ede harmadik lett.

Az Elektromos Buggy mezőnyben Eszenyi András győzött, a második helyezettnek járó díjat Kinhirt Botond vehette át. A pálya egyébként kiváló volt, a vendéglátással maradéktalanul meg voltunk elégedve, a péntek esti közös vacsora még jobban összeforrasztotta közösségünket. Mindezek a tényezők is hozzájárultak ahhoz, hogy a szombati versenyen magabiztosan bizonyíthattuk tudásunkat.

A Spurkerék tehát ismét fényesen csillogó kupákkal tért haza, tovább öregbítve az egyesület és Szekszárd jó hírét. Erre a hírnév gyarapításra egyébként lesz alkalom a közeljövőben is, hiszen a legközelebbi futam éppen vármegyénk székhelyén lesz, július 20-án, szombaton. Bánki Ede szerint nem kétséges, hogy ezen a napon, délután két órától párját ritkítóan látványos és izgalmas modellautós összecsapásoknak lehet tanúja a közönség.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában