Celebfigyelő

2024.08.15. 11:52

Curtis újabb szerelmes fotót posztolt

A Szekszárdi Szüreti Napok 2024 sztárvendége, Curtis újabb szerelmes fotót posztolt a közösségi médiában párjával, Judyval. Curtis egy hónap múlva, szeptember tizenkilencedikén este lép a szekszárdi nagyközönség elé.

Brunner Mónika

Curtis és párja Barnai Judit. Fotó: Szabolcs László

Fotó: Szabolcs László

Lehet, hogy a barátnőjével érkezik Szekszárdra Curtis, a Szekszárdi Szüreti Napok 2024 sztárvendége, aki a rendezvény első napján, este nyolc órától lép a színpadra. 

Curtis új szerelmesfotója
2024. 08. 15.
Curtis új szerelmesfotót posztolt a közösségi médiában, ahol jelezte, hogy Barnai Judit barátnőjének a kezét fogja 
Fotó: Facebook/Curtis

Curtis új szerelmesfotója

Curtis augusztus tizenötödikén új szerelmesfotót posztolt párjával, Barnai Judittal, a képen csak az látszik, hogy egymás kezét fogják. Mint arról a Bors korábban beszámolt, Curtisről azt állították, hogy romokban van a magánélete, és megint bulizik. 

– Judie-val köszönjük szépen, jól vagyunk. Szeretjük egymást. Igen, voltak mélypontok a kapcsolatunkban, pont úgy, ahogy a legtöbb embernél, sőt, biztos vagyok benne, hogy még lesznek is, de nem menekülünk el a problémák elől. Megbeszéljük a dolgainkat és igyekszünk túllendülni a problémáinkon, együtt, közösen – mondta a Borsnak Curtis még augusztus elején. 

A Szekszárdi Szüreti Napok 2024 rendezvényt szeptember tizenkilencedike és huszonkettedike között tartják Szekszárdon. Érkezik még többek közt a Boban Marković, a Follow The Flow, a Groovehouse, Pápai Joci és az R-Go. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!