Celebfigyelő

3 órája

Curtis megváltozott Judie kedvéért

Exkluzív interjút adott a magyar énekes, Curtis, és kosárlabdázó menyasszonya, Barnai Judie a hot! magazinnak. Elmesélték, hogyan történt a leánykérés. Barnai Judie legutóbb október első hétvégéjén lépett pályára a Tarr KSC Szekszárd ellen a VBW CEKK Cegléd színeiben.

Brunner Mónika

Barnai Judie, Curtis menyasszonya ismert kosárlabdázó, aki október első hétvégéjén csapatával elveszítette a kosármeccset a Tarr KSC Szekszárd ellen. A hot! magazin legújabb számában vőlegényével, Curtissel adott exkluzív interjút. Betekintést engedtek a magánéleti problémáikba, valamint a romantikus leánykérésbe. Már nem lennének együtt ha Curtis nem változik meg. 

Curtis megváltozott Judy kedvéért
Exkluzív interjú a hot! magazinban
Curtis megváltozott Judy kedvéért, a jegyespár exkluzív interjút adott a szerdán megjelenő hot! magazinban 
Fotó: MW

Curtis megváltozott 

Judie a hot! magazinnak elmesélte, hogy a leánykérés óta a fellegekben jár, mindenhol "vőlegényemnek" szólítja Curtist, számára ugyanis hatalmas jelentősége van az eljegyzésnek. Curtis szerint egy közös élet sikeréhez mindkét fél erőfeszítése szükséges. Erről így vallott: 

– Nekem többet kellett változnom, hogy ez tényleg egy harmonikus kapcsolat legyen. Neki is voltak hibái, de sok minden az én hibámból fakadt, és ez tovább lett görgetve. Megoldottuk. A béküléseket eddig mindig Judie kezdeményezte, kivéve most. Már nem lennénk együtt, ha nem változom meg – ismertette Curtis. További részletek a holnap, október kilencedikén megjelenő hot! magazinban olvasható. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!