Celebfigyelő

2024.08.11. 11:48

Köllő Babett elárulta, hogy mitől fehérek a fogai

A bonyhádi származású színésznő megmutatta kedvenc otthoni fogfehérítőjét a közösségi médiában a követőinek-rajongóinak. Naponta két órát használta, nyaralásra is vitte magával. Köllő Babett kávézhatott is a fogai fehérítése közben.

Brunner Mónika

Köllő Babett híres arról, hogy odafigyel a megjelenésére, a fogai fehérségét sem bízza a véletlenre (Fotó: Polyák Attila)

Köllő Babett kedvenc otthoni fogfehérítőjét dicséri a közösségi médiában, mert tizenkét napi használat közben sem tette érzékennyé a fogait, és kávézhatott is fogfehérítés közben. 

köllő babett
Köllő Babett híres arról, hogy odafigyel a megjelenésére, a fogai fehérségét sem bízza a véletlenre (Fotó: Polyák Attila)

Köllő Babett fogait fehéríti 

Köllő Babett így számolt be kedvenc fogfehérítőjéről a közösségi médiában

„A múltkor élőzés közben kértétek, hogy mutassam meg az otthoni fogfehérítőmet, mert ódákat zengtem róla. Tizenkét napig használtam. Nem tette érzékennyé a fogamat, és ami a legfontosabb számomra, hogy kávézhattam kedvemre, mert lehet mellette. Már a második napon nem hittem a szememnek és azóta is hatalmas boldogság, mert nagyon sokat fehérített! Nyaralásra is vittem magammal, mert pont úgy jött ki. Napi 2 órát kell használni. Én lefekvés előtt tettem. Szóval mindenkinek ajánlom, mert tényleg zseniális. Köszönet érte a legjobb fogorvosnak” – írta Köllő Babett. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!