Celebfigyelő

2024.08.12. 16:20

Peller Anna Györkönyben lépett fel

Peller Anna énekesnő fellépett a 40. Györkönyi Nemzetiségi Napok 2024 elnevezésű kétnapos eseménymásodik napján, szombaton. Különleges figyelmet fordított arra, hogy az esemény szellemiségéhez illő műsort állítson össze. Peller Anna eredeti német, sváb dalokat énekelt.

Brunner Mónika

A 40. Györkönyi Nemzetiség Napok 2024 kétnapos programján kiállítás, sváb táncház, hagyományőrző gyermekprogramok, német nemzetiségi kórusok találkozója, svábbál várta a látogatókat. Peller Anna menedzsmentje ismertette, hogy az esemény különleges jelentőségű, hiszen a német nemzetiség identitásának megőrzését és hagyományainak ápolását immár négy évtizede őrzi a rendezvény, amelynek egyik fénypontja Peller Anna, az ismert és elismert énekesnő fellépése volt. 

Peller Anna Györkönyben lépett fel 2024 augusztus 10-én
Peller Anna Györkönyben lépett fel 2024 augusztus 10-én 
Beküldött fotó

Peller Anna német dalokat énekelt 

Peller Anna menedzsmentjének tájékoztatása szerint a fellépés során az énekesnő különleges figyelmet fordított arra, hogy az esemény szellemiségéhez illő műsort állítson össze. Eredeti német, sváb dalokat adott elő, amelyek különösen közel állnak a helyi közösség szívéhez. Ezek a dalok a német nemzetiség hagyományait, identitását és történelmét tükrözik, így mély érzelmi kapcsolatot teremtettek a fellépő és a közönség között. A program folytatásaként Peller Anna változatos dalokat adott elő, népszerű slágereket, ismert dallamokat. Előadását nemcsak szakmai felkészültsége, hanem személyes varázsa és közvetlensége is jellemezte, amivel elnyerte a közönség szívét.

Hőség a koncerten 

Annak ellenére, hogy az esemény napján rendkívüli hőség uralkodott, Peller Anna és a közönség is kitartott, a művésznő teljes odaadással és energiával szórakoztatta a megjelenteket. A fellépése nagy sikert aratott, és méltó zárása volt a jubileumi ünnepségnek. Az ilyen rendezvények hozzájárulnak ahhoz, hogy a helyi közösség megerősítse identitását és tovább adja hagyományait a következő generációknak is, ismertette Peller Anna menedzsmentje. Mint ismert, Peller Anna előadóművész Peller Anna színész-énekes és Peller Mariann tévés-rádós műsorvezető édesanyja. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!