NB III-as foci

2 órája

Megfizette a Szekszárd a kihagyott büntető árát a Paks elleni rangadón – galériával

A Paksi FC második csapatának sikerével zárult a a Szekszárdi UFC elleni vármegyei rangadó az NB III-as focibajnokság 8. fordulójában.

Teol.hu

Az atomvárosiak veretlenül készültek harmadik vármegyei rangadójukra, korábban a Bonyhádot otthon 5–1-re lépték le, Dunaföldvárról pedig egy ponttal távoztak (2–2), míg a Szekszárdnak ez volt az első derbije ebben a szezonban. Magas színvonalú mérkőzésről ezúttal nem beszélhettünk, a kevés helyzetéből az UFC váltott egyet gólra, majd még az első félidőben Ulbert Renátó büntetőt hibázott.

Galambos János (zöldben) szerezte a Paks egyenlítő találatát a Szekszárd ellen
Galambos János (zöldben) szerezte a Paks egyenlítő találatát a Szekszárd ellen
Fotó: Molnár Gyula

A szünet után a csereként beállt Gyurkits Gergő öt perc alatt a kiállítás sorsára jutott, ez a jelenet azonban a Paks számára jelentett fordulópontot. Kindl István együttesének tíz emberre is megvoltak a helyzeteik, amiből kettőt gólra váltott (a szekszárdiaknak gólvonalról is menteniük kellett), amivel megszakadt négy meccsből álló nyeretlenségi sorozata, az UFC viszont így már a legutóbbi négy bajnokiján egy pontot szerzett.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 8. forduló
Paksi FC II–Szekszárdi UFC 2–1 (0–1)
Paks, v.: Horváth M. (Balogh B., Bán K.)
Paks II: Bakodi – Köllő, Májik, Máté Cs., Galambos (Palóka, 83.), Éger Zs., László M., Győrfi, Holka (Perczel, 78.), Lapu, Répási (Gyurkits, 64.). Edző: Kindl István
Szekszárd: Pomozi – Füredi, Péter A., Béla D. (Csapó, 81.), Horog (Arena Á., 81.), Ulbert (Kiszely, 62.), Fekete M., Gellér, Lékó (Bartha, 62.), Tóth D., Ignácz B. (Paksi, 81.). Edző: Mészáros István
Gólszerző: Galambos (48.), Győrfi (59., 11-esből), illetve Füredi (28.)
Kiállítva: Gyurkits (69.), illetve Paksi D. (90+5.)

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!