Celebfigyelő

2 órája

Peller Anna fellépett az őcsényi szakadó esőben

Peller Anna énekesnő, a Peller - lányok édesanyja is ellátogatott Őcsénybe, az őcsényi Nyárzáró Családi Napra, ahol színpadi előadását hosszú és lelkes tapssal jutalmazták. Még a zord idő sem tudta megakadályozni, hogy Peller Anna a közönség szívéhez szóljon.

Brunner Mónika

Peller Anna énekesnő, a Peller -lányok édesanyja az őcsényi Repülőtéren, a Nyárzáró Családi Napon adott műsort szeptember tizennegyedikén szombaton. Menedzsmentje lapunkkal tudatta, hogy a rendezvényen még a szakadó eső sem vette kedvét a megjelenteknek. Peller Anna pedig úgy tűnik, ismét felejthetetlen élményt nyújtott a közönségének, még a kedvezőtlen időjárási körülmények ellenére is. 

Peller Anna énekesnő Őcsényben, a Nyárzáró Családi Nap rendezvényen 2024 szeptember 14-én
Peller Anna énekesnő Őcsényben, a Nyárzáró Családi Nap rendezvényen 2024 szeptember tizennegyedikén
Fotó: Beküldött

Peller Anna is fellépett

Peller Anna előadóművész menedzsmentje közleményben tudatta, hogy a Nyárzáró Családi Nap hallgatósága számára Anna dalai igazi felüdülést jelentettek. Még az eső sem tudta elrontani a hangulatot, hiszen az énekesnő szívvel-lélekkel gondoskodott arról, hogy mindenki jól érezze magát. A közönsége meghálálta az odaadó előadást, hiszen a művésznőt hosszú és lelkes tapssal, jutalmazták. "Annának sikerült átadnia azt az energiát és örömöt, amely minden egyes dalában benne rejlett, így még a zord idő sem tudta megakadályozni, hogy a közönség szívéhez szóljon. Az ilyen emlékezetes pillanatok tovább erősítik Anna és közönsége közötti, különleges kapcsolatot" – szerepel a közleményben. 

Tolna vármegye rendezvényei 

Peller Anna számára rengeteg izgalmas lehetőség kínálkozik még a szezonban, hiszen Tolna vármegyében a szüreti fesztiválok, idősek napja és a decemberi karácsonyi ünnepek, nagyszerű alkalmakat nyújtanak arra, hogy újabb emlékezetes előadásokat adjon, azoknak az embereknek, akik szeretik, az értékes dalokat. Szinte biztos, hogy élvezetes lesz folytatnia a turnét, és különböző eseményeken fellépni, hiszen az év végi időszak különösen szívmelengető lehetőségeket kínál az ünnepi hangulatban, ismerteti Peller Anna menedzsmentje. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!