Celebfigyelő

2024.08.26. 12:08

Pénzügyeit is menedzsmentjük intézi Kordáéknak

Korda György és Balázs Klári interjút adtak a szekszárdi származású Abaházi Csaba rádiósnak. Elmesélték, hogy végleg maguk mögött hagyták a múltat, amikor csak ketten álltak a színpadon, és minden fellépésüket maguk intézték. A házaspár pénzügyeit is menedzsmentjük vette kézbe, és néhány éve zenekarral, tánckarral, színpadi show-val állnak a közönség elé.

Brunner Mónika

Balázs Klári és Korda György házaspár adott interjút a Retro Rádió Abaházi Presszó című műsorában. Abaházi Csaba szekszárdi származású rádiósnak vallották meg, hogy milyen érzés néhány éve színpadi showelemekkel, zenekarral, tánckarral a színpadra állni. A művészházaspár pénzügyeit is menedzsmentjük intézi, minden terhet levesznek a vállukról. 

Balázs Klári Korda György Abaházi Csaba Retro Rádió Abaházi presszó
2024. augusztusa 
A házaspár pénzügyeit már a menedzsmentjük intézi
Korda György és Balázs Klári Abaházi Csaba rádióssal a Retro Rádió Abaházi presszó című műsorában 2024. augusztusában. A házaspár pénzügyeit már a menedzsmentjük intézi
Fotó: Facebook/Abaházi Csaba 

Pénzügyeiket is mások intézik 

Korda György és Balázs Klári elmesélték, hogy néhány éve már nem csak ketten lépnek a színpadra, most már minden fellépésükön mögöttük van a zenekar. Két nagyon vagány fúvós lányt is szerződtettek, a koncertjeiken focipálya nagyságú kivetítővászon van, a dalokhoz szép látványt sikerült készíteni, a fellépéseiken mindenhol ugyanazt a színpadképet látni. Hozzátették, egyszercsak megjelent az életükben a lehetőség, hogy mendzselnék őket. Sok mérlegelés után végül most már egy új megjelenéssel állnak a színpadon, már nem tárgyalnak fellépésekről, gázsikról, vannak táncosaik, zenészeik, mozgalmas színpadképük. 

– Valahogy a közönség megérzi ezt. A színpadról érzem azt, hogy megérzik, hogy ezek nem álltak meg, ez egy nagyon-nagyon-nagyon jó dolog – mondta Korda György a rádióműsorban. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!