Celebfigyelő

2024.09.07. 08:54

Budapest Bár koncertre mentek a Hír-tévések

M. Dobos Marianne, a Hír tévé szekszárdi származású szerkesztő-műsorvezetője férjével, M. Kovács Róbert Hír-tévéssel vett részt a Budapest Bár koncerten szeptember elején.

Brunner Mónika

M. Dobos Marianne szekszárdi származású médiaszemélyiség és férje, M. Kovács Róbert, a Hír tévé képviselői Budapesten, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadnál készítették el új, közös fotójukat. Jelezték, hogy a Budapest Bár koncertjén vannak, amelynek szeptember harmadikán este adott otthont a Margitsziget. 

Cigánykoncertre mentek a Hír tévések
M. Dobos Marianne és M. Kovács Róbert a Budapest Bár koncertjén 
a Margitszigeten
M. Dobos Marianne és M. Kovács Róbert újságíró házaspár a Budapest Bár koncertjén a Margitszigeten 
Fotó: Facebook/M. Dobos Marianne

Koncertre mentek a Margitszigetre

Az házaspár ezt írta új fotójához: "Mert néha kell egy kis kimenő. Budapest Bar koncert".  A Budapest Bár zenekarról szóló ismertetőben szerepel, hogy szívbemarkoló és szívderítő dalok cigányzenei feldolgozásaival vált hazánk egyik legnépszerűbb zenekarává. Az együttes varázslatos vonzerejét a kitűnő zenészeknek és a magyar rockzene kultikus énekeseinek köszönheti. A Budapest Bár védjegyévé vált egyedi stílus gyökerei az 1920-as, 30-as évekbeli, budapesti kávéházak világáig nyúlik vissza. Az ismert és kedvelt dalokat cigányzenei alapokon, jazz, pop, rock, klezmer és számos zenei műfaji elemmel ötvözve értelmezik újra, áll az ismertetőben. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!