Celebfigyelő

2 órája

Budavári Fülöp Gucci táskával a párizsi reptéren

Budavári Fülöp szekszárdi származású influencer amerikai élményei után Európába érkezett, legutóbb Párizsból posztolta új fotóit. Budavári Fülöp a párizsi Charles de Gaulle reptérről jelentkezett be szeptember tizenötödikén, fotósorozatában Gucci utazótáskáját is megmutatta.

Brunner Mónika

Budavári Fülöp Amerikából Európába érkezett, és Párizsból, a Charles De Gaulle reptéren készített fotókat osztotta meg rajongóival, követőivel a közösségi médiában. Méregdrága Gucci utazótáskáját is megmutatta. 

Budavári Fülöp mintegy hatszázezres Gucci táskája a párizsi repülőtéren 2024 szeptemberében
Budavári Fülöp megmutatta a körülbelül hatszázezer forintot érő Gucci táskáját, amivel a párizsi Charles de Gaulle repülőtérre érkezett
Fotó: Facebook/Fülöp Budavári

Budavári Fülöp Gucci táskája

Budavári Fülöp Gucci utazótáskája pontos mását az interneten például majd' ezerhétszáz dollárért is árulják, ami a dollár árfolyamát tekintve magyar forintban körülbelül hatszázezer forintot jelent. Budavári Fülöp láthatóan Európában is szereti megmutatni a márkás, jó minőségű cuccait. Az influencer édesanyja, Barsi Edina még múlt év nyarán adott interjút lapunknak, amelyben elmondta, hogy mit szól ahhoz, hogy fia utazgat szerte a világban, milyen tanácsokkal látják el, féltik-e? A Szekszárdon élő anyuka azt válaszolta, hogy igen, ő betegesen félti, a többiek csak annyira, amennyire szükséges. A fia nagyon hiányzik neki, szoros a kapcsolatuk. Reményét fejezte ki, hogy ha Fülöp idősebb lesz, talán megállapodik valahol, és ugyanolyan unalmas és boldog kispolgári életet fog élni, mint ők. 

Budavári Fülöp szekszárdi influencer a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren 2024 szeptember 15-én
Budavári Fülöp szekszárdi influencer a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren 2024 szeptember tizenötödikén 
Fotó: Facebook/Fülöp Budavári

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!