Celebfigyelő

2024.09.03. 12:47

Budavári Fülöp talpig feketében ünnepli a születésnapját

Budavári Fülöp szekszárdi származású influencer a közösségi médiában talpig feketében ünnepli huszonhetedik születésnapját. Új videójában egy szál fekete-fehér csíkos gyertyát gyújt, és azt egy fekete süteményre helyezi. Budavári Fülöpnek sorra gratulálnak a szülinapja alkalmából.

Brunner Mónika

Érkeznek a születésnapi köszöntések az Egyesült Államokban élő Budavári Fülöp szekszárdi származású  influencer számára, aki szeptember másodikán, hétfőn töltötte be a huszonhetedik életévét.

Budavári Fülöp 27 éves 
A közösségi médiában is ünnepel
Budavári Fülöp 27 éves. A közösségi médiában is ünnepel. Ismerősei-rajongói sorra gratulálnak neki a szülinapja alkalmából 
Fotó: Instagram/iamfulop/MW

Budavári Fülöp 27 

Budavári Fülöpöt így köszöntik ismerősei-rajongói az Instagram oldalán: 

"Happy birthday öregem. Love." "Boldog születésnapot kívánok neked kedves Fülöp".  A születésnapi jókívánságok többsége angol nyelvű, többen dícsérik Budavári Fülöp külsejét, van, aki varázslatos lénynek, van, aki kedvenc szupermodellnek nevezi. Budavári Fülöp még az év elején számolt be arról, hogyan él Los Angelesben, egy szobáért több ezer dollárt fizet, lakótárssal lakik együtt. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!