Tagokat toboroztak

2024.09.15. 14:28

Nyilvános kóruspróba volt a Piactéri Zugban

Idén ünnepli 25 éves fennállását a Kismődi Ferenc Énekegyüttes, amely nyilvános kóruspróbát tartott Bátaszéken pénteken este a piactéri Zugban.

Mauthner Ilona

A szervezők célja az volt, hogy tagokat toborozzanak, hiszen ahogyan a többi egyesület, úgy ők is utánpótlás hiányával küzdenek – számolt be az eseményről a BátaszékMost hírportál.

Nyilvános kóruspróbát tartottak a bátaszéki Zugban
Nyilvános kóruspróbát tartottak a bátaszéki Zugban
Forrás: BátaszékMost/Facebook

A Kismődi Ferenc Énekegyüttes 25 éve töretlenül tartja minden héten énekpróbáit a maguk és a közönség örömére. Repertoáruk nagyon színes, a népdalfeldolgozásokon át egyházi énekeket, vagy éppen könnyedebb hangvételű zeneszámokat is előadnak.  

A karnagy, Jagicza József vezényletével a jókedvű társaságba várják az új tagokat. Akik kedvet kapva szívesen énekelnének közösségbn, keressék őket. Olyan fiatalokat és idősebbeket várnak, akik kitartóak, természetesen jóhangúak, és vállalják a gyakorlást, valamint a fellépéseket is. A nyilvános énekpróbát, az érdeklődőkön kívül, az énekegyüttes névadójának családtagjai is megtisztelték jelenlétükkel.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában