Celebfigyelő

2024.09.08. 09:46

Köllő Babett lánya megmutatta pink iskolai szekrényét

Köllő Babett és kamasz lánya nem csupán szülőként és gyermekként tekintenek egymásra, hanem barátnői viszonyt ápolnak, írja a Tények portál. A bonyhádi származású celeb lánya most megmutatta csajos iskolai szekrényét, amely csupa rózsaszínben pompázik.

Brunner Mónika

Köllő Babett lánya, Milla megmutatta csupa pink iskolai szekrényét

Fotó: Instagram

Köllő Babett kamasz lánya, Milla mostanában közös TikTok-videókat készít édesanyjával, aki páratlan humorával rendre remekel a jelentekben, írja a Tények portál. A közelmúltban megmutatta iskolai szekrényét, minden csupa rózsaszín, Milla odavan a pinkért. 

Köllő Babett lánya, Milla 
Megmutatta iskolai szekrényét
Köllő Babett lánya, Milla megmutatta, mi található az iskolai szekrényében, amely csupa rózsaszín
(Fotó: Instagram/Köllő Babett)

Köllő Babett reposztolta lánya szekrényét

Köllő Babett lánya a közelmúltban elküldte édesanyjának az iskolai szekrényéről készült felvételt, amelyet Babett megmutatott követőinek-rajongóinak. A felvételből kiderül, hogy Milla iskolai szekrényének belseje csupa rózsaszín, poszterek, kislámpa, sőt, egy tükör is található benne. Pink mindenütt. 

Köllő Babett korábban így nyilatkozott lányával való kapcsolatáról a hot! magazinnak: 

"Napi szinten ápoljuk a kettőnk bizalmi rendszerét. Esténként átbeszéljük a napi történéseket, kivel mi történt az osztályában, volt-e bármifajta nézeteltérés. Milla barátnői látták, milyen szoros kapcsolat van köztünk, hogyan kommunikálunk egymással, és sokszor mondták: "De jó neked, hogy anyukáddal mindent meg tudsz beszélni!" – mesélte Köllő Babett. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!