Celebfigyelő

3 órája

Abaházi Csaba Spanyolországban pihen

A Retro Rádió szekszárdi származású műsorvezetője Spanyolországban, Barcelonában tölti szabadságát. Abaházi Csaba egy magyar éttermet is meglátogatott, az élményeiről a közösségi médiában számolt be. A paradicsomos kenyér ízlett neki a legjobban.

Brunner Mónika

Abaházi Csaba spanyolországi tartózkodása alatt Barcelonában egy magyar éttermet is meglátogatott. A Retro Rádió műsorvezetője a közösségi médiában dicsérő szavakkal illette a vendéglátóit és paradicsomos kenyerüket. 

Abaházi Csaba Spanyolországban egy magyar vendéglátóegységet - éttermet is meglátogatott
Abaházi Csaba fantasztikus emberekkel találkozott Barcelonában, a közösségi médiában köszönte meg a vendéglátást, a rögtönzött spanyol városnézést 
Fotó: Facebook/Abaházi Csaba 

Abaházi Csaba dicséri vendéglátóit 

Abaházi Csaba így írt élményeiről: "Fantasztikus Emberek egy csodálatos helyen! Köszönjük a vendéglátást, a rögtönzött városnézést, a sok infót, a törődést, a kedvességet! Ha másért nem, azért a paradicsomos kenyérért mindenképpen visszajövök!" A rádiós vendéglátói megválaszolták a dicsérő szavakat, kommentben írtak Abaházi Csabának: "Örülünk, hogy elégedettek voltatok. Teszek félre a kenyérből és a paradicsomból is, legyen bármikor is a következő találkozó. Viccet félretéve, legközelebb folytatjuk a spanyol gasztronómiával való ismerkedést. Éhen nálunk senki nem maradhat." 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!