Köszöntés

2023.05.30. 07:00

Boldog névnapot kívánunk Janka és Zsanett nevű olvasóinknak!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

TEOL

Boldog névnapot kívánunk! (Illusztráció, Shutterstock)

Május harmincadikán a Jankák, Zsanettek ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Fernanda, Nándor, Ferdinánd, Vázsony, Dezső, Hanna, Vászoly, Vazul, Félix, Johanna nevű ismerőseiket is.

A Janka név eredete: a János rövidített, becézett formája (eredetileg férfinévként volt használatos).

A név jelentése: A Janka név kedves, nyitott, barátságos személyiség kialakítását segítheti, akit mások túl könnyen befolyásolhatnak. Miközben könnyen ismerkedik és elegyedik beszélgetésekbe másokkal, ha valaki túlságosan közvetlen vele, erőszakossá válhat. Környezete hamar megtanulja, hogy nem lehet megmondani neki, hogy mit tegyen, és ritkán módosít azon, amit egyszer már a fejébe vett.

A Zsanett név eredete: a Johanna francia alakváltozata.

A név jelentése: A Zsanett név üzleti érzékkel és éles elmével rendelkező személyiség kialakulását segíti, aki becsüli az élet apró örömeit. Komoly, érdeklődő, fiatalabb korában társainál érettebb, ez elsősorban az érdeklődési körén mutatkozik meg. Nagyon fontos számára a család biztonsága és melege. Természetes vágya az olyan családi fészek, ahol jól érzi magát családtagjaival és barátaival. Ezért sokat is tesz. Bármit is tűz ki céljául, legjobb tudása szerint igyekszik elérni.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában