Köszöntés

2024.01.22. 11:35

Isten éltesse a Vincéket és az Artúrokat

Teol.hu

Boldog névnapot kívánunk!

Forrás: Shutterstock

Vince eredete: latin eredetű; jelentése: győztes. Vince jelentése: A Vince név agresszív, független természet kialakulását segíti. A név viselői ambiciózus, ötletes, üzleti érzékkel rendelkező személyekké válhatnak. Ez a fejlett üzleti érzék teszi lehetővé, hogy azon a területen érjenek el sikereket, ahol jól érzik magukat törekvéseikben. Nyughatatlan természetük van, és bár sokat képesek dolgozni, nem szeretik a beosztotti szerepkört, vagy ha egyszerűbb munkák elvégzésével bízzák meg őket. Ritkán elégedettek, mindig új lehetőségeket, kihívásokat keresnek.

Artúr eredete: kelta-angol eredetű; jelentése: (ismeretlen). Artúr jelentése: Az Artúr név rendszerető, sokat töprengő, tehetséges személyiség kialakulását támogatja. Azok a területek állnak közel hozzá melyek gyakorlatias gondolkozást, és mindenre kiterjedő figyelmet igényelnek, mint például a jog, a számítástechnika, könyvvitel, tanítás vagy az építészet. Igyekszik szinte mindent előre, a legapróbb részletekig megtervezni.

Felelősségtudata erős, ugyanakkor hajlamos részletkérdésekbe beleveszni, és fontosságuk mértékétől függetlenül aggódni egy-egy esetleges probléma okán. Igyekszik mindaddig ellenállni mindenfajta változtatásnak, míg teljességgel meg nem bizonyosodik arról, hogy a változtatás indokolt és biztonságos.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában