Hatvan éve

2 órája

Szekszárdi, '56-os Babits-iskolások találkoztak

Ilyenek most a Szekszárdi Babits Mihály Általános Iskolában 1956-ban tanulmányaikat megkezdő egykori diákok. Közös fénykép készült róluk szeretett oktatási intézményüknél a közelmúltban. A szekszárdi Babits-iskola egykori tanulói az idei évben, ballagásuk hatvanadik évfordulója alkalmából újra találkoztak egymással.

Brunner Mónika

Hatvan évvel ezelőtt ballagtak a Szekszárdi Babits Mihály Általános Iskolából az egykori diákok, akik 1956-ban kezdték meg tanulmányaikat. A közelmúltban újra találkoztak, és szeretett oktatási intézményüket is meglátogatták. 

Szekszárdi Babits-iskolások, akik 1956-ban kezdték meg a tanulmányaikat a Szekszárdi Babits Mihály Általános Iskolában. 
Hatvan évvel később, 2024-ben, ballagásuk 60. évfordulója alkalmából újra találkoztak szeretett intézményüknél
Ők a Szekszárdi Babits-iskolások, akik 1956-ban kezdték meg a tanulmányaikat a Szekszárdi Babits Mihály Általános Iskolában. Idén, ballagásuk hatvanadik évfordulója alkalmából közös fénykép készült róluk szeretett oktatási intézményüknél 
Fotó: Beküldött kép

Szekszárdi Babits iskola 1956 tükrében 

A Szekszárdi Babits Mihály Általános Iskola "A" osztályának tanulói 1964-ben végeztek, így idén ünneplik hatvan évvel ezelőtti ballagásukat. Az egykori Babits-diákok továbbra is tartják egymással a kapcsolatot. 

Lapunkhoz eljuttatott beszámolójukban ismertették, hogy az osztálytalálkozót hárman szervezték meg az egykori osztálytársak közül, ők: Matus János, Mácsik Zsuzsanna, Wiesler Erzsébet. Közölték, hogy a találkozó nagyon jó hangulatú volt, délelőtt fél tizenegy órától együtt voltak, beszélgettek a volt osztálytársak. Az 1960-as években végzett osztály tagjai közül az idei évi osztálytalálkozón megjelentek: Ádám Ágnes, Bálint György, Gaál Alíz, Handa Károly, Héjjas István, Hernádi Zoltán, Kettinger Károly, Kosztolányi Katalin, Leposa Gyula, Lugosi Barnabás, Matus János, Mácsik Zsuzsanna, Nagy Erzsébet, Wiesler Erzsébet. Az osztályfőnökük: Dr. Bellus Sándorné. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában