Celebfigyelő

2 órája

Sváby András ismét kirúgásáról beszél

Sváby András tévés műsorvezető-producer volt a szekszárdi származású Abaházi Csaba vendége a Retro Rádióban a közelmúltban. A neves televíziós Abaházinak is elmesélte 2007-es kirúgásának történetét a TV2 csatornától. Sváby András jelenleg az ATV műsorvezetője.

Brunner Mónika

Sváby András rádiós interjút adott Abaházi Csabának, a találkozásukról közös fotó is készült. Mindketten divatos férfipehelykabátban, szemüvegben, divatos frizurával láthatóak a képen. Úgy tűnik, a férfidivatban is egyetértenek. 

Sváby András tévés műsorvezető-producer volt a vendége a szekszárdi származású Abaházi Csabának a Retro Rádióban 2024 októberében
Sváby András tévés műsorvezető-producer (balra) Abaházi Csaba vendége volt a Retro Rádióban. Neki is elmesélte 2007-es kirúgásának történetét a TV2-től 
Fotó: Facebook/Abaházi Csaba 

Sváby András sok évig nem tévézett 

Abaházi Csaba így számolt be Sváby Andrással való élményeiről október huszonkettedikén a közösségi médiában: 

„Ott volt a hazai kereskedelmi tévézés kezdő csapatában, és azt mondja nagyon kaotikus volt az a helyzet, mai szemmel majdhogynem érthetetlen, miként lehetett olyan körülmények között műsorokat készíteni…" – ismertette. 

Sváby András a Retro Rádió műsorában is elmondta, hogy annak idején, 2007-ben kirúgták a TV2-ből, és ezután eldöntötte, hogy valami egészen mást csinál. Sok évig nem is tévézett, jelenleg az ATV televíziós csatorna Heti Napló Sváby Andrással című televíziós műsorának arca. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!