Elismerés

2 órája

Ön kit javasolna? Rangos díjakra várják a jelöléseket

Szekszárdon ismét megnyílt a lehetőség arra, hogy a város sportjáért és közösségéért kiemelkedő munkát végzők rangos elismerésben részesüljenek. A városi önkormányzat négy különböző díjra várja a javaslatokat, amelyekkel az egyéni és csapat sportsikereket, illetve a sportszakemberek munkáját ismerik el.

Bencze Péter

A „Szekszárd Sportolója” címet az a sportoló nyerheti el, aki nemzetközi vagy országos versenyen kiemelkedő eredményt ért el, és ezzel a város hírnevét öregbítette. Ezzel párhuzamosan pályázatot hirdetnek a „Szekszárd Sportcsapata" címre is, amelyet az a helyi csapat kap, amely az elmúlt évben országos vagy nemzetközi szinten bizonyított. Ezek a díjak egyaránt elismerik az egyéni és a csapatsikereket.

A jelöléseket október végéig lehet ledni személyesen a szekszárdi városházán, vagy oda címezve postai úton.
A jelöléseket október végéig lehet leadni személyesen a szekszárdi városházán vagy oda címezve postai úton.
Fotó: MW Archívum

Az egyéni és csapatedzők szintén nevezhetők a kitüntetésekre. A „Szekszárd Edzője” díjat olyan edzők kaphatják meg, akik sportolóikat kimagasló eredményekhez segítették egyéni versenyeken, míg a „Szekszárd Csapatedzője” címet azok az edzők érdemelhetik ki, akik csapatukat jelentős sikerekre vezették.

A jelöléseket október 31-ig lehet benyújtani a Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzatánál, személyesen vagy postai úton. További részletek az önkormányzat honlapján (www.szekszard.hu) érhetők el. Ne hagyja ki az alkalmat, hogy javaslatával kifejezze elismerését Szekszárd legjobbjai iránt!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában