Köszöntés

1 órája

Isten éltesse a Mercédeszeket és Gellérteket!

Teol.hu

Szeptember 24-én a Mercédeszek és Gellértek ünneplik névnapjukat. 

Mercédesz eredete: spanyol eredetű; jelentése: fogolykiváltó. Mercédesz jelentése: A Mercédesz név felelősségteljes személyiség kialakulását támogatja. Kimagaslóan tehetségesek lehetnek a név viselői az üzleti életben, nagyon jól bánnak a pénzzel, és szinte mindenben sikeresek, amihez csak nekifognak. Leginkább a vezetői pozíciók érdeklik őket, ahol felelősséget vállalhatnak. Ügyesen koordinálják, szervezik a környezetükben lévők munkáját és energiáit, és kellően együttérzők ahhoz, hogy jól megértsenek másokat. Könnyen lehet, hogy már egészen fiatalon magukra utalt helyzetbe kerülnek, vagy fontos döntéseket kell meghozniuk.

Gellért eredete: német eredetű; jelentése: gerely + kemény. Gellért jelentése: A Gellért név igen erős jellemű és komoly természetű személyiség kialakulását támogatja, aki szívesebben tölti egyedül idejét gondolatai társaságban, mint másokkal. Nagyon jó kommunikációs készséggel rendelkezik, jól bánik a szavakkal. Ugyanakkor nem szeret magántermészetű dolgairól beszélni, még akkor sem, ha az célszerű lenne. Bár pontosan tisztában van vele, hogy az adott helyzet milyen szavak használatát követelné meg tőle, olykor mégis előfordul, hogy hirtelen képtelen megtalálni az elvárt kifejezéseket, ilyenkor túl nyersen fogalmaz. Gondolatait, érzéseit inkább írásban tudja kifejezni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában