Köszöntés

2 órája

Boldog névnapot, Orsolya!

Boldog névnapot mindenkinek, aki ma ünnepel!

Teol.hu

Október huszonegyedikén az Orsolyák ünneplik névnapjukat, de olvasóink ezen a napon köszönthetik fel még Klementina, Kolombina, Orsika, Urzula, Ilárion, Celina, Kende, Viátor, Zelinda, Zsolt, Radován, Hiláriusz, Radiszló, Radomér nevű ismerőseiket is.

Orsolya eredete: 1. - latin eredetű; jelentése: kis medve;2. ófelnémet-latin eredetű; jelentése: ló, paripa. Orsolya jelentése: Az Orsolya név türelmes, felelősségteljes személyiség kialakulását támogatja. Tehetsége leginkább a számítástechnika és a matematika területein mutatkozik meg. A név viselője előre gondolkozik, és figyelme kitér minden apró részletre. Családja és otthona nagyon fontos számára. Megvannak a képességei ahhoz, hogy csodálatos otthont teremtsen és nagyszerű anyává válhasson. Tanárnak is kiváló lehet, mert becsüli az embereket, és a legtöbben nagyon jól érzik magukat a környezetében. Ugyanakkor hajlamos néha túlzottan aggódni bizonyos dolgokon. Élvezi a napi rutint és a letisztult, megszokott körülmények nyújtotta biztonságot.

Boldog névnapot kívánunk e nevek viselőinek!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában