Búcsú

2 órája

Bonyhádon kísérik utolsó útjára Potápi Árpád Jánost

Bonyhádon vesznek végső búcsút Potápi Árpád Jánostól, a nemzetpolitikáért felelős államtitkártól, a bonyhádi és dombóvári térség országgyűlési képviselőjétől. A szertartásra csütörtökön kerül sor, előtte gyászmisét tartanak a helyi katolikus templomban.

Farkas Eszter

Potápi Árpád János, nemzetpolitikáért felelős államtitkár és országgyűlési képviselő 57 éves korában, október 17-én elhunyt. Végső búcsúztatására október 24-én, csütörtökön kerül sor.

Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkárát, a térség országgyűlési képviselőjét csütörtökön kísérik utolsó útjára Bonyhádon
Potápi Árpád János, a Miniszterelnökség nemzetpolitikáért felelős államtitkárát, országgyűlési képviselőt csütörtökön kísérik utolsó útjára Bonyhádon
Fotó: Makovics Kornel

A temetési szertartás délután négy órakor kezdődik a bonyhádi evangélikus temetőben római katolikus hagyomány szerint. Ezt megelőzően, délután három órától gyászmisét celebrál Felföldi László pécsi megyéspüspök a bonyhádi katolikus templomban.

A család arra kéri a résztvevőket, hogy koszorúk helyett egy szál fehér rózsával róják le kegyeletüket.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában