pályázatok

2024.08.24. 16:30

Új lehetőség KKV szektornak– innovációs támogatás vállalatirányítási rendszerekhez

A mikro- és kisvállalkozások számára újabb pályázati lehetőség nyílik, amely az innovációs képességek fejlesztését célozza. A pályázat célja, hogy támogassa a vállalkozások üzleti folyamatait korszerűsítő fejlesztéseket, beleértve az ERP (vállalatirányítási rendszer) bevezetését is.

Balogh Éva

A pályázatra szeptembertől lehet jelentkezni, így a vállalkozásoknak elegendő idejük van a felkészülésre. Az elnyerhető támogatás összege 20 és 50 millió forint között mozog, amely vissza nem térítendő támogatásként érhető el. A támogatási intenzitás akár az elszámolható költségek 70 százalékát is elérheti.

Az ERP-rendszerek segíthetnek átláthatóbbá és hatékonyabbá tenni a vállalkozások működését. A pályázat két benyújtási szakaszban történik, így lehetősége van a vállalkozásoknak alaposan megtervezni projektjeiket. A támogatás elnyerésével nemcsak a vállalati folyamatok fejlesztése valósulhat meg, hanem az adminisztratív terhek is csökkenhetnek, elősegítve a hatékonyabb működést.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!