Jó reggelt!

2024.09.12. 12:37

Biciklivel szélsebesen, stresszmentesen

A biciklizés gyors és stresszmentes alternatívája is a városi közlekedésnek. Ahogy a forgalomban szlalomozva haladunk előre, hamar rájövünk, hogy két kereken több szabadságot és élményt kapunk, mint bármilyen más járművön. Kivétel ez alól a nagybevásárlás ideje.

Balogh Éva

A kép illusztráció.

Forrás: Shutterstock

Ismét rá kellett jönnöm, hogy a biciklizés a városi közlekedés titkos szuperképessége. Tudom, újat nem lehet mondani a témában. Mégis, mikor reggelente felpattanok a biciklire, a dugókat elegánsan kikerülve, a fák alatt szlalomozva úgy érzem, titkos gyorsítósávon haladok. Az autósok merev arca mellett elhaladva szinte szárnyalok. Ők a piros lámpánál állnak, én pedig már messze járok, élvezve a szabadságot, amit csak a két kerék adhat. Mi ez, ha nem forradalom? A nyugodt reggelek érdeklében pattanjunk drótszamárra. Nincs több reggeli kifogás. Pár nap után pedig azon is meglepődünk majd, hogy mennyi ismerősünk van a városban. Hát nem megéri? 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában