rendőrségi hírek

2020.03.21. 09:39

Átadták az ügyészségnek a bátaszéki tolvaj ügyét

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 47 éves férfival szemben folytattak lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

TEOL

Forrás: TMRFK

Mint arról korábban beszámoltunk, január 1-jén tett bejelentést a rendőrségen egy bátaszéki lakos, mert az éjszaka folyamán ismeretlen tettes bedöntötte a házuk kerítését, majd az udvarukban levő melléképületből füstölt szalámikat és disznósajtot lopott el. A rendőrök egy 47 éves férfit állítottak elő, akinél az ellopott élelmiszert megtalálták, melyet visszaadtak a tulajdonosának. Az elkövető az elszámoltatása során azt mondta, olyan részeg volt szilveszter éjszaka, hogy semmire nem emlékszik a bűncselekményből.

Az ügyben a szekszárdi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek – tette közzé a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában