Példamutatásból jelesre vizsgáztak

3 órája

Ezen a településen lemondtak tiszteletdíjukról a képviselők

Ünnepélyes alakuló ülés keretében, október elsején hivatalosan is kezdetét vette Aparhant község új önkormányzati ciklusa.

Farkas Eszter

A Helyi Választási Bizottság (HVB) elnöke, Fauszt Jánosné ismertette a legutóbbi választás eredményeit, amelyek alapján Dávid Tímea tölti be a polgármesteri tisztséget a következő öt évben is.

A képviselők lemondtak tiszteletdíjukról Aparhanton
A képviselők lemondtak tiszteletdíjukról Aparhanton
Forrás:  Facebook

A képviselő-testület tagjai az alábbi személyekből állnak:

  • Schuller László
  • Palkó Roland
  • Bareith István
  • Kovács Péter

Külön kiemelendő, hogy a képviselők az előző ciklushoz hasonlóan, az új időszakban is tiszteletdíj nélkül látják el feladataikat, példát mutatva ezzel a közösség iránti elkötelezettségből és áldozatvállalásból.

Az alakuló ülésen Kovács Pétert választották meg alpolgármesternek, aki tiszteletdíjáról részben lemondott. Mellette Bank-Bareith Zsuzsanna lát el alpolgármesteri feladatokat, aki nem képviselőként teljes mértékben lemondott tiszteletdíjáról.

Dávid Tímea polgármester köszöntő beszédében hangsúlyozta, hogy a következő öt évben az önkormányzat célja továbbra is Aparhant község fejlődésének előmozdítása lesz. A polgármester bizakodását fejezte ki az új testülettel való együttműködés iránt, és valamennyi képviselőnek jó munkát kívánt az elkövetkezendő évek feladataihoz.

A képviselő-testület elkötelezetten folytatja a közösségért végzett munkáját, hűen az esküjükhöz, és a község lakosainak érdekeit tartják szem előtt a jövőben is.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában